Terapeuten

Jeg er skuffet.

Skuffet over at terapeuten starter konsultationen med at sige ”Jeg starter lige med at fortælle dig nogle ting, du sikkert har hørt hundrede gange før.” For derefter at snakke om nødvendigheden af god regelmæssig søvn, ordentlig kost og motion. Ja, jeg har hørt det hundrede gange før og nej, det fungerer ikke for mig og ja, jeg har prøvet at få det til at fungere og jeg har også tænkt mig at blive ved med at prøve, men der er noget i mit hoved der spænder ben for mig og en upersonlig fremstilling som kan findes i enhver middelmådig selvhjælpsbog hjælper mig ikke.

Skuffet over at der som sidebemærkning blev henvist til blodprøven, med at kolesteroltallet var fint, med et eller andet tal som jeg ikke kan huske enten, var for højt eller lavt, men da hun ikke vidste hvad det var, så kunne jeg spørge min egen læge om det.

Skuffet over at jeg stadig, 4 dage efter er ked af følelsen af ikke at blive hørt, og det er så den pæne version.

Efter en halv time, bliver jeg sendt ud igen, med en tid om 2 måneder.

Nå ja…..

Jeg er skuffet over manglen på hjælp. Nu har jeg igennem de sidste 9 måneder, jævnlig haft selvmordstanker, pludselige tudeture, humørsvingninger med mere, fordi mit fucking liv ikke hænger sammen, men det er foreløbig lykkedes at skubbe det foran mig, med håb om hjælp når jeg endelig kunne starte hos psykiateren, men intet af dette blev nævnt eller spurgt til, men jeg kan jo altid anskaffe mig en lysterapilampe som foreslået

Hvad fanden skal jeg bruge det til?