Royal Run

De to gange der har været Royal Run har jeg været tilmeldt, og i år lykkedes det at komme afsted og gennemføre, en noget dyrtkøbt sejr, som jeg lige nu og her, ikke ved om jeg vil gentage.

Det var hårdt, ikke selve løbet, jeg var tilmeldt “Familie milen” for jeg var ikke sikker på formen og jeg endte da også med at gå det meste af ruten.

Jeg var godt oppe at køre inden vi kom afsted, med tankemylder og skygger af angst, som sørgede for en godt høj puls inden jeg overhovedet fik gang i benene. De mange mennesker der deltog hjalp heller ikke. Jeg havde håbet at jeg ville kunne abstrahere mere fra dem, men ikke i dag.

Så alt i alt, en hård tur, hvor forbruget af ressourcer ikke står mål med gevinsten, jeg føler mig gammel, træt og slidt og ikke synderlig positiv.

Det lykkedes at deltage, men det gav ikke den ro jeg havde håbet, måske næste år, eller i et andet løb, hvem ved.