Lidt fra Sofaen

Er godt kvæstet i dag. men med god grund. Vi fik afholdt vores lille støttearrangement i Skanderborg, for at støtte op omkring en #VærdigPsykiatriForAlle, hvor hovedarrangementet ved Christiansborg, ligesom vores, var en stor success.

Det bliver spændende at se hvordan græsrodsbevægelsen udvikler sig fremover.

De næste par uger, skal der først stemmes, så vi kan få et skift inde på borgen, siden skal der løbes med en prins og lidt familie og så skal der slås et slag for sundhedsfremme.

Jeg har, på opfordring, arrangeret et møde mellem lederen af Væksthuset i Skanderborg, det lokale værested i socialpsykiatrien og lederen af Sundhedscentret, hvor vi skal se om vi kan lave et tættere samarbejde for at bedre den almene sundhed hos brugerne af Væksthuset.

Jeg må indrømme at jeg er noget spændt på hvordan det går, ikke i forhold til selve resultatet, for viljen er der, metoden skal “bare” på plads, men mere for egen rolle, føler lidt at jeg er udenfor min egen komfortzone, men jeg tror på det, så det går jo nok.

Nu vil jeg smide benene op i sofaen igen og snooze lidt flimmer, må i have en fantastisk sommer derude.