Handicap og Psykiatrikonferencen, del 2

Så sidder jeg hjemme igen, mættet af indtryk fra en fin konference, som dog ikke indeholdt så meget nyt, men dog lidt nye vinkler til eksisterende og velkendte problematikker. Selve materialet vil jeg skrive om, om et par dage, senest i en “del 3”.

På det personlige plan, var konferencen en succes. Psyken drillede ikke og jeg kunne fokusere på de forskellige oplæg, samt deltage i den sociale del af konferencen. Jeg er godt nok træt nu, men det er der jo også en god grund til.

Jeg kan så her fortælle, at ud over, at emnet interesserer mig, og at det er noget jeg kommer til at bruge en god del af min tid på. Så var det at at være og fungere til en konference, med knap 600 mennesker også et personligt forsøg, både i forhold til planlægning men især i forhold til min psyke. Kunne jeg være tro mod mig selv og de ting jeg gerne vil arbejde for og samtidig passe nok på mig selv.

Umiddelbart er min konklusion at det kunne jeg, og jeg må indrømme at jeg er stolt over det arbejde jeg har gjort siden jeg gik ned med en depression sidste jul og synes det lover godt forfremtiden.

Som skrevet tidligere, kommer der en “del 3” om et par dage, med reflektionen over indholdet af konferencen og nu vil jeg se om der er lidt bold i flimmeren

På genhør 😎