Handicap og Psykiatrikonferencen, del 1

Så oprandt dagen hvor jeg skulle til konference. En, i sig selv, grænseoverskridende begivenhed, at skulle være med, som erklæret psykiatri bruger, sammen med knap 600 andre mennesker, som tæller et utal af ledere fra landets kommuner.

Planlægningen af dagene op til, har umiddelbart båret frugt. Jeg er her, godt nok i rigtig god tid, selve konferencen starter kl 10:00 og jeg var her 7:15, men logistikken skulle gå op, og hellere være her i god tid, med ro i sindet, end at skulle takle udfordringen med offentlig transport også.

Jeg har i dagene op til i dag, holdt aktiviteterne på et minimum, så der var så lidt som muligt, som kunne forstyrre mit hoved og det har virket. Da jeg vågnede i morges, med endnu en plan, for morgenens gøremål, var der ro på, og alt gik som det skulle, stille og roligt, uden stress eller overraskelser. Så da vi skulle afsted, var jeg klar og rolig. Den nervøsitet jeg havde regnet med, var der heller ikke.

Fordelen ved at være her i god tid, er at jeg frit kunne vælge mig en plads, hvor jeg ikke sidder midt i det hele, men heller ikke ude i et hjørne, så der er plads omkring mig, og jeg i tilfælde af panik eller indre pres, kan komme udenfor rimelig hurtig.

Så med planlægning, planlægning og planlægning, samt en hjælpsom kæreste, som leger chauffør for mig i dag, ser det foreløbig ud til at blive en god dag.

Nu glæder jeg mig til konferencen starter og jeg måske kan blive lidt klogere 🙂