Endnu en mandag på Kafe K.

Kom lidt senere afsted i dag, regnede med muligheden, derfor intet opslag. Havde nemlig besøg af min bostøtte inden, og gad ikke at stresse for at nå frem kl 13:00.

Det er egentlig pudsigt, hvor stor forskel der er, på den tilgang jeg har til min hverdag i dag, i forhold til sidste år og tidligere på året for den sags skyld.

Godt nok er planlægningen blevet mere stram og der er styr på mange detaljer, men på den anden side giver det langt flere ressourcer at lege med.

Det nye er, tror jeg, mit fokus på detaljen. Jeg er langt mere fokuseret på at der skal være styr på de ydre rammer, så jeg kan koncentrere mig om indholdet og mine mandagsture er et godt eksempel på netop dette.

Jeg kender efterhånden Kafe K og tror jeg har set de fleste ansatte, ved hvor toilettet er og andre småting, og præcis det at have styr på de småting, gør at der er fred i hovedet, jeg skal ikke lige pludselig, hvis trangen melder sig, finde ud af hvor toilettet er og sådan er det med næsten alt hernede.

Så når jeg kommer herned, kan jeg bestille min kaffe og sætte mig, stille og roligt, og så koncetrere mig om hvad dagen byder, om det er en der gerne vil drikke kaffe med mig, eller at side som nu og skrive, det er helt op til mig, næsten.

Som jeg har skrevet før så er min trang til kontrol stor, og den vil jeg jo gerne udfordre, netop derfor laver jeg oftest et opslag på facebook og fortæller at jeg dukker op hernede. Det tror jeg kun jeg kan, fordi rammerne er på plads. Hvis de ikke var på plads ville jeg ihvertfald bruge langt flere ressourcer på det, end jeg gør nu.

Nok for i dag, men, endnu en god start på ugen, giver mod på mere, så det skulle undre mig meget, hvis jeg ikke er her igen i næste uge, sådan lige pludselig 🙂