Udgang 18

En lille status for resten af årets aktivitet.

Der kommer nok ikke så mange tekster eller artikler resten af året, jeg er igang med en længere tekst. Hvad den ender ud med at blive, eller om den bliver til noget i det hele taget, ved jeg ikke, det må tiden vise.

D. 28. november, skal jeg til KL’s Handicap og Psykiatrikonference, dels fordi jeg vil vifte lidt med brugerinddragelsesflaget og dels for at få nye vinkler på en kompleks problematik, og så selvfølgelig, fordi jeg synes det er spændende.

Derudover er en anden bruger af socialpsykiatrien og jeg igang med at arrangere et vælgermøde, med henblik på det kommende folketingsvalg. Arrangementet vil blive afholdt i slutningen af januar.

Mine mandagsture vil fortsætte, og jeg laver nok årets sidste, “Mød en psykisk syg” på Fælleden i løbet af december.

Ellers bliver der skruet en lille smule ned. Sidste decembers nedtur, ligger stadig frisk i hukommelsen, så der bliver mere fokus på at undgå indre og ydre pres. Der er for mange ting jeg vil, til at jeg har tid til at få en ny depression, så det skal undgåes.

Så der er nok at se til, men meget af det, foregår hjemmefra, i ro og i mit tempo, så jeg er optimistisk i forhold til de ting jeg udfordrer mig selv med.

Mere, lige pludselig.

Bernd Bachmann