Psykisk syg på Kafe K

I denne omgang, er det kun anden gang jeg afholder “Mød en psykisk syg” og jeg er lige landet. Jeg er lidt spændt på hvad der kommer til at ske. Kommer der nogen, eller vil jeg side alene med min kaffe, eller dukker der nogen op og hvis der gør, hvem.

Som jeg tidligere har beskrevet, så er det en udfordring for mig at give slip, og det må man sige jeg gør her. Omvendt, så er jeg glad for mit initiativ, og synes det er spændende at se, om der er nogen der tager handsken op.

Nu er klokken 15:00, så jeg stopper skriveriet lidt, og fortsætter engang i aften, med en status.

Da der ikke dukkede nogen op, smuttede jeg lidt i 4. Mens jeg sad der, og efter, tænkte jeg en del over form, og nåede frem til at jeg fremover, kun vil garantere at jeg er der, på starttidspunktet, hvis der ikke er andre tilmeldte end mig, så giver jeg en status, hvis jeg smutter før tid.

Desuden vil jeg være åben for invitationer til en kop kaffe, jeg vil dog gøre opmærksom på, at jeg oftest vil have brug for lidt tid inden, da jeg skal have det på plads oppe i hovedet, inden jeg kan komme afsted.

Som lille tilføjelse her til sidst, så har jeg planer om et, for i år, sidste “Mød en psykisk syg”. Det bliver engang i december og højst sandsynligt på fælleden, men mere om det senere.

Bernd Bachmann