En personlig milepæl 😎

Som i har kunnet læse herinde, så fik jeg en svær depression i julen sidste år.

Siden da, har jeg på min mobil, haft et lille program “Universal Diary”, hvor jeg har lavet små noter, hver aften, og bedømt dagen med smileys.

I starten var dagene og månederne præget af røde og gule smileys, men langsomt dukkede der flere og flere grønne op. Ikke at dagen behøvede at være perfekt, men at jeg på en given “grøn” dag, havde taget hensyn til hvordan jeg havde det, og at jeg hele tiden huskede at tage de offdays, jeg er nødt til at tage, for at sikre, at jeg ikke overbrugte mig selv.

Oktober måned, er så blevet en særlig milepæl, den første måned, med lutter grønne smileys.

Så jeg må nok indrømme, også overfor mig selv, at jeg er på rette vej og superglad for det foreløbige resultat 😎