Det usynlige handicap

Vi lever og dør, nogle af os for egen hånd, og langt de fleste før jer andre, faktisk i snit, 20 år før. I vores gruppe har vi i procent flere misbrugere, end i din gruppe. Vi skærer i os selv, sulter os eller spiser alt for meget, vi er bange for alt muligt, så kede af det, at vi har svært ved at stoppe med at græde. Vi er ensomme, utrygge og hader ofte os selv. Vi vil gerne være som dig, men vi kan ikke, så vi gemmer os, for du skal ikke se os, i vores svaghed.

Nogle gange taler du om os og vi forstår. Blandt onde mennesker, er vi de værste. Blandt mordere, myrder vi flest. Vi er ulækre, råber og skriger hele tiden og er farlige for os selv og andre.

Vi skal ikke tale om det, vi tør ikke, for vi er bange for de blikke du sender.

Vi vil gerne have, at de børn der er ved at blive os, bliver til jer. Vi vil have, at de lever 20 år længere, at de ikke bliver bange for alt muligt, at de ikke skærer i sig selv, sulter sig eller spiser for meget. Vi vil gerne have, at de er glade, trygge og tør leve livet, sammen med jer.

Vi er psykisk syge. Er vores læger, pårørende og os, de eneste der forstår, at børnene der er ved at blive os, bliver til os, hvis i ikke forstår? Hvis i ikke starter med at se os, vil flere leve 20 år kortere, mens i betaler for os.

Se os og hjælp os med at få vores børn til at blive ældre.
Se os og hjælp os med at få politikerne til at forstå.
Se os og hjælp os med at bygge en fremtid for os alle

Uden medlidenhed, men fordi det er det rigtige at gøre, for børnenes skyld.

Like og del