God Depression Day

Ok, jeg ved godt det er European Depression Day, men jeg altså haft en skøn dag.

Først fik jeg et indlæg om stigma og sprog i berlingeren, hvilket er mit første indlæg som direkte italesætter nogle af årsagerne til selvstigmatisering blandt psykisk syge.

Og så var det afsted til Kafe K, på gåben med musik i ørerne. Jeg prøver at gå med løftet hoved og lade verdenen møde mig, og sender gerne et smil og et nik, til dem jeg passerer på min vej, og da de første to jeg passerede sendte glade smil tilbage, vidste jeg det ville blive en god dag.

Det har det i den grad været, og nu sidder jeg glad og tilfreds, hjemme i sofaen.

Ok, der er en lille ting der irriterer mig lidt. Da jeg kom hjem, hang mine Depression Sucks sokker, stadig henover ryggen på kontorstole, de må komme på senere på ugen, måske på onsdag, hvor jeg tager til byrådsmøde, hvem ved