Jeg har hvad jeg selv vil betegne, som en sund skepsis, overfor diverse alternative behandlinger. Og da jeg første gang hørte om Nada øreakupunktur, tænkte jeg da også mit.

Igennem længere tid har jeg haft problemer med at sove, og til sidst overgav jeg mig til min bostøtte, som har kursus i Nada, og lod hende sætte bitte små magneter på mit øre, ud fra devisen, det kan jo ikke skade.

Det var forrige onsdag, to små magneter, lidt større end et knappenålshoved, på hver sin side af øret. Dette skulle give mig ro når jeg lagde hovedet på puden, og jeg må indrømme at jeg gik med til det, med en lettere overbærende attitude.

Om det er hokus pokus, overtro eller hvad man nu kan vurdere det til, ved jeg ikke. Der er forskellig forskning som viser det har en effekt, og det havde det også på mig.

Natten efter sov jeg for første gang i måneder hele natten. Og efter jeg tog dem ud i mandags har jeg haft to dårlige nætter igen, så nye plastre med magneter er sat i i dag. Med tiden skulle jeg så vænne mig til at falde i søvn og til sidst bare falde i søvn, uden magneter.

Det var ikke lige det jeg havde forventet, men man kan jo blive positivt overrasket nogle gange.

Mere om Nada her